Ovog petka svečano otvorenje turnira Međimurec U-14!

Prošlogodišnji osvajači Međimurec U-14
Prošlogodišnji osvajači turnira

Samo par dana dijeli nas do svečanog otvorenja turnira. U petak će, 12. kolovoza u 19:30 h na prostorima čakovečkog Starog grada Zrinskih biti otvoren najjači turnir dosad.

Svečano otvorenje turnira bit će u petak, 12. kolovoza u 19:30 h na prostorima čakovečkog Starog grada Zrinskih, gdje će se predstaviti klubovi sudionici turnira, također i Međimurska županija koja ove godine nosi laskavu titulu – Europska regija sporta.

Turnir počinje u subotu, 13. kolovoza u 8 sati, a završava finalnim susretom u nedjelju, 14. kolovoza u 20 sati nakon čega slijedi proglašenje najboljih (pobjednika, najboljeg igrača, strijelca, vratara i najmlađeg igrača turnira…).

Da otvaranje turnira dočekuju s nestrpljenjem i spremni rekao je i predsjednik organizacijskog odbora Mišel Ganzer:

– Višegodišnje iskustvo pomoglo nam je da na vrijeme odradimo sve pripreme, tako da spremni dočekujemo otvaranje turnira koje je po rasporedu u petak u 19:30h.  Ovogodišnje izdanje puno je noviteta te ne dozvolite da prođe bez vas.

Na turnir poziva i dopredsjednik organizacijskog odbora Matija Cimerman:

– Radujem se činjenici da nas još samo četiri dana dijeli do nogometnog spektakla. Moram priznat da su brojne noći provedene u planiranju turnira znale biti doista iscrpljujuće, no sve će se to isplatiti kad započne turnir i vidimo dječje osmijehe.
Pozivam sve, a posebno djecu da barem na jedan vikend zamijene virtualni svijet sa zabavnim aktivnostima.

Bit će to po kvaliteti i imenima ekipa sudionika najjači turnir do sada, jedan od najjačih u Europi za mlade, kategorije do 14 godina starosti, na kojem će nastupiti 16 ekipa iz 11 europskih država i Japana podijeljenih u četiri grupe:

GRUPA A: GNK Dinamo (Zagreb) najviše puta do sada pobjednik turnira, FC St. Liege (Belgija), FC Ferencvaros (Mađarska), NK Međimurec (Dunjkovec/Petetinec)

GRUPA B: FC Aston Vila (Engleska), FC Sparta Prague (Češka), FC Tromso II (Norveška), NK Varaždin

GRUPA C: Udinese Calcio (Italija), FC PAOK (Grčka), SK Rapid Wien (Austrija), NK Osijek

GRUPA D: HNK Hajduk (Split), FC Crvena zvezda (Srbija), Legia Warszawa (Poljska), FK Adria (Japan).

Mladi igrači sa turnira-Najboljih 11
Mladi igrači sa turnira – Najboljih 11
Igrači sa turnira-Najboljih 11
  Igrači sa turnira – Najboljih 11

Ostavi komentar