Ovaj petak nogometna poslastica, Međimurje ugošćuje bivšeg prvoligaša

Trener Međimurja Vincetić i njegov stručni stožer

Trener i sportski direktor drugoligaša Međimurje Goran Vincetić te trener zadužen za kondiciju Dalibor Kišić,  najavili su nastavak prvenstva 2. HNL i derbi koji se ovog petka igra na SRC Mladost Čakovec s bivšim prvoligašem Interom iz Zaprešića.

– Nadam se našoj dobroj i atraktivnoj igri. Pozivam gledatelje da nam dođu pomoći te da zajedno ostvarimo pobjedu s kojom bi se još više priključili gornjem dijelu tablice. Cilj nam je što duže držati korak s vodećima te napasti prvo mjesto i samim time ulazak u 1. HNL. Prijelazni rok je pri kraju, a u klub smo doveli 33 igrača od toga više od 20 igra za prvu ekipu dok ih 14 može igrati za juniore. Imamo dečke u kadetima koji su dosta dobri i koji mogu fizički s nama trenirati. To sve govori u prilog tome da sa što mlađom ekipom igramo 2. HNL te da dečki iz škole nogometa dobiju što više prilika u prvom sastavu. S prvih devet kola smo zadovoljni, odradili smo mini ciklus i spremni smo za utakmicu, rekao je Vincetić.

Što se tiče konkretnih promjena u igračkom kadru lijevi bočni Frane Vidović slobodan je potražiti novu sredinu. Došli su: Tino Jukić, Ismar Hairlahović, Jakov Gogić i Drago Lovrić. Posljednja dvojica konkuriraju za sastav već protiv Intera, dok za Jukića i Hairlahovića još čekaju papire.

– Nova četvorka se dobro snašla, dobri su, kvalitetni kojima će trebati malo vremena za prilagodbu. Mi nemamo financijske mogućnosti dovoditi igrače u top formi, već možemo dovoditi igrače koji će se kroz treninge i utakmice vratiti nazad u svoju optimalnu formu. To su svi igrači koji imaju svoju pozadinu i jednostavno im treba kvalitetan rad i sreće da ih se vrati na prvoligašku scenu. Do ponedjeljka je otvoren prijelazni rok i u razgovoru smo s jednim prvoligaškim stoperom, najavio je trener Međimurja. 

Kondicijski trener Kišić govorio je o tome na čemu se radilo u prvenstvenoj stanci.

– Sve zahtjeve koje smo stavili pred igrače su ispunjeni. S angažmanom i entuzijazmom su zadovoljni. Radili smo na stvarima koje moderni nogomet zahtjeva. U kondicijskom smislu poštovali smo prvoligaške zahtjeve i dečki su sve odlično odradili. Danas smo stavili naglasak na eksplozivnost. veseli me što u ekipi vlada dobro ozračje i momci zbilja odrađuju zadane stvari s velikim angažmanom, zadovoljan je kondicijski trener. 

Gosti koje vodi kao trener poznao ime Tomislav Ivković, koji je jedno vrijeme trenirao i naš klub, u Čakovec stižu bez nekoliko igrača zbog ozljeda, a bilo je i odlazaka. Ivković je poručio pomalo s pilom naopako ‘da bi bio zadovoljan, da ne izgube’ da je domaćin u prednosti, te cijeni atraktivan i napadački nogomet koji igra Međimurje.

Utakmica Međimurje – Inter igra se u 20 sati u Čakovcu, a gledatelji mogu prisustvovati utakmici, tako da iz kluba pozivaju navijače da daju podršku.

Za one koji ostanu doma, informacija da ide večeras iz Čakovca izravan tv prijenos koji se može pratiti na HNTV-u. (nl, dz)

 

 

Ostavi komentar