Otvoren Ribnjak Bernarda u Črečanu: Dođite na prefini fiš!

Na sreću svih ribiča danas se službeno otvorio Ribnjak Bernarda u Črečanu.

Tijekom prethodnih sezona kada ribnjak nije radio izvršena je temeljita obnova ribnjaka i njegovih ribolovnih staza te je napravljeno izumljivanje ribnjaka. U ribnjaku se trenutno nalazi cca 8 tona kapitalnih riba prvenstveno šarana i amura a kao posebnu poslasticu za sve ribolovce ubačene su kečige koje su poznati beskompromisni borci i koje će Vam zasigurno pružiti ribolovni užitak koji do sada niste poznavali.

Ribnjak ima i turistički karakter, uređena su četiri bungalova koja su u potpunosti opremljena za boravak, dva su na otočićima u samom jezeru a dva na sjevernoj strani ribnjaka.
Proširena je i ugostiteljska ponuda tako da uz tradicionalna topla i hladna pića možete naručiti i razna jela na bazi ribe, poput riblje juhe, fiš paprikaš i raznu prženu ribu a kao posebnu poslasticu posjetitelji će moći uživati u šaranu na rašljama.
Uz veći ribnjak sa zapadne strane nalazi se i “mali ribnjak” koji sadrži cca 3 tone sitnog šarana do 600 grama te je ovo izvanredna lokacija na kojoj će djeca moći uživati u ribolovu i uloviti svoje prve ribolovne ulove.
U sklopu ribnjaka tvrtka DB EXPERT otvoriti će i ribolovnu trgovinu u kojoj će se moći kupiti ribolovni mamci, prihrana i oprema za ribolov a također moći će te iznajmiti ribolovne štapove sa ili bez role.
Fotogaleriju pogledajte ovdje: Otvoren Ribnjak Bernarda u Črečanu.

Ostavi komentar