Odgođene sve utakmice pod ingerencijom Međimurskog nogometnog saveza, 4. NL se mora igrati

Na jučerašnjoj sjednici IO Međimurskog nogometnog saveza donio je odluku o odgodi svih utakmica koje su se trebale igrati ovaj vikend, a za naredni vikend razmotrit će se situacija i donijeti nova odluka.

Ovo odgođeno kolo ukoliko se poprave epidemiološke mjere trebale bi se igrati na blagdna u srijedu 18. studenog, iako je pitanje je li to baš primjereno taj dan.

Iako je HNS donio odluku da se utakmice mogu igrati bez gledatelja naš savez uvidio je da nema prevelikog smisla da se utakmice igraju bez gledatelja.

Međutim, s obzirom da do kraja svaki klub ima dvije ili tri domaće utakmice koje donose izravne troškove, trebalo bi postići neko kompromisno rješenje da se završi prvi dio sezone, posebice jer je poznato da naši amaterski klubovi troše najveći dio budžeta na isplate igračima i trenerima.

Ova odluka je puno bolja od one koju je donio povjerenik 4. NL da se utakmice igraju što je donijelo buru negodovanja međimurskih klubova.

Zamoljen je predsjednik Mato Kljajić da urgira i dogovori s kolegama s varaždinske strane kako bi postupili kao i MNS, te odgodili za jedno kolo utakmice, dok se ne postigne kvalitetniji dogovor oko završetka prvog dijela sezone.

 

Ostavi komentar