Nogometni drugoligaš Međimurje u novu sezonu kreće s novim trenerom

Međimurje će krenut u pripreme za novu drugoligašku sezonu s novim trenerom i stručnim stožerom. Dosadašnji trener Damir Lepen koji inače nema licencu za vođenje klubova u 2. HNL, pa se vodio u zapisniku kao pomoćni trener dao je ostavku, kao i njegov asistent Bujanić. Mladi kondicijski trener Davor Kovačević na preporuku svog profesora Jukića odlazi pak u ambiciozni Rudeš. 

Novi trener Međimurja još nije imenovan, tako da su iz kluba demantirali pisanje jednog lokalnog portala da je to Miljenko Dovečer. Naime Dovečerovu UEFA PRO licencu u prethodne tri godine koristili su najprije Kristić, a zatim i u prošloj sezoni Lepen. Znači Dovečer se samo formalno vodio kao trener, da bi se pokrilo nedostatno obrazovanje mlađih kolega koji su vodili ekipu. 

Kako je izjavio za naše novine nema trenerske ambicije i obavljat će funkciju sportskog direktora. U pripreme čakovečki drugoligaš kreće u ponedjeljak 6. srpnja u popodnevnim satima, a kako doznajemo vrlo blizu je formiranje kompletnog stručnog stožera na čelu s novim trenerom, njegovim pomoćnikom i trenerom vratara. 

Ostavi komentar