Nogometaši Mladosti Komet U-11 iz Preloga osvojili naslov prvaka

Generacija mladih nogometaša do 11 godina Mladosti Komet iz Preloga u 2. nogometnoj ligi pioniri – Zapad HNS Regije Sjever osvojila je naslov prvaka. 

Posljednju utakmicu ova perspektivna generacija koju vodi trener Ivan Jarić odigrala je u ponedjeljak protiv Dinama, a jučer su u Parku mladosti primili svoje medalje i pehar, piše Studio M

O naslovu prvaka odlučivale nijanse

Sezona prekidana zbog epidemioloških mjera, neizvjesna i teška, a puno lakše nije bilo ni na terenu jer o naslovu prvaka odlučivale su nijanse. Mladi Mladostaši na kraju su prvo mjesto osvojili sa 42 boda, koliko je imao i drugi Varaždin, treća je Sloga s 39 bodova. Slijede Podravina, Dinamo, Novi Marof, Međimurec, Spartak i Varteks.

Pehare i medalje predali su im predstavnici ŽNS Varaždin Željko Franić i Dino Kramar,nazočili su i predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Preloga Dejan Naranđa i instruktor Međimurskog nogometnog saveza Dario Lepen.

Sezona je tako zaokružena na najbolji mogući način. Ovoj generaciji to nije prvi naslov prvaka, slavili su prije dvije sezone s trenerom Denisom Golubićem.

Ostavi komentar