NOA LEVAK prvak je Hrvatske u tenisu!

Noa Levak, dvanaestogodišnji igrač Punčeca i trenutno trećerangirani na rang listi Hrvatskog teniskog saveza, plasirao se u polufinale dvoranskog prvenstva Hrvatske za dječake i djevojčice do 12 godina. U polufinalnom susretu zaustavljen je od Splićanina Duje Markovine, prvog nositelja turnira, rezultatom 62 61.

U prvom kolu Noa je bio bolji od Jana Markana (TK I Team) 61 60, u drugom kolu od Hrvoja Jutreše (TK Tweener) 63 62, a u četvrtfinalu od Mateja Kukrike (TK Tweener) 75 63.

Još uspješniji Noa bio je u konkurenciji parova. Zajedno sa Dujom Markovina osvojio je naslov državnog prvaka. U finalnom susretu parova Noa i Duje bili su bolji od Vite Cerezina i Antona Stipetića i pobijedili rezultatom 67 64 10-5.

Na prvenstvu je nastupila i igračica Teniskog kluba Prelog Tamara Balent. Tamara je u prvom kolu pobijedila Osječanku Deu Dunković 62 64, da bi u drugom kolu bila zaustavljena od šeste nositeljice Lucije Turić iz Teniskog kluba I Team rezultatom 62 61.

Na dvoranskom turniru OP TK Zagi održanom na Zagrebačkom velesajmu Roko Babić u konkurenciji dječaka do 14 godina pobjedama protiv Hrvoja Marića (TK Ponikve) 62 63 i Lovre Maričića (TK Top Spin) 64 64, plasirao se u polufinale turnira. U polufinalnom susretu bolji od njega bio je Abbas Nazarov iz zagrebačkog I Teama rezultatom 75 61.

Ostavi komentar