NK Međimurje pobjedom ostaje drugoligaš! Hajduk II pomogao s dva gola u Lučkom!

NK Međimurje

Odigrano je posljednje 26. dramatično kolo što se tiče nogometaša Međimurja za opstanak u drugoligaškom društvu. Na kraju su ipak uspjeli. Iako nisu ovisili samo o sebi, visokom pobjedom na domaćem terenu savladali su Zadar 4:1 i time napravili “pola posla”, dok je drugu polovicu odradio Hajduk II koji je u laganom tempu savladao Lučko koje je tako umjesto našeg kluba preselilo na zadnje mjesto i napušta drugoligaško društvo.

Ispadaju i Zadrani, ali ne zbog toga jer su bili na mjesto koje znači ispadanje, već nisu dobili licencu za iduću sezonu, tako da su oslobodili još jedno mjesto za popunu 2. HNL koja će u idućoj sezoni brojiti 16 klubova.

Međimurje je protiv Zadra usmjerilo utakmicu na svoj mlin vrlo brzo, već od 1. minute kada je dosuđen kazneni udarac nakon prekršaja nad Brckovićem. Režić je zabio za vodstvo. U drugom dijelu su gosti uspjeli vrlo brzo poravnati na 1:1, unijeli su malu nervozu u domaće redove, jer su sigurno znali da pobjeda donosi opstanak. Ipak, Ikić je u 54. minuti donio novo vodstvo 2:1 i nakon toga je došlo do novog zaleta u domaćim redovima. Ubrzo je bilo 4:1 nakon što su Munivrana i još jednom Ikić osigurali visoko vodstvo i osigurali pobjedu koja je donijela drugoligaški opstanak.

Na kraju pjesma veliko veselje kako na terenu, tako i na lijepo popunjenim tribina čakovečkog stadiona na kojima je publika predvođena Anđelima sjajno bodrila našu ekipu da osiguraju ovu jako važnu pobjedu. Čestitamo!

Ostavi komentar