NK Međimurje ovog petka igra bez jakog aduta, evo tko bi ga trebao zamijeniti

NK Međimurje
Međimurje nakon dva uspješna ogleda protiv Solina i Hr. Dragovoljca na SRC Mladost ovog petka dolaze Sesvete

Ovog petka 14. rujna u 18:00, NK Međimurje je u sklopu 4. kolu II. HNL domaćin Sesvetama. U ovu utakmicu naš klub ulazi s visokog drugog mjesta odmah iza Varaždina s učinkom od dvije pobjede i remijem iz prošlog kola kojeg je vrlo lako mogao biti pretvoren u sva tri.

Gost koji stiže u petak je vrlo ozbiljan protivnik, pokazali su to na početku prvenstva s jakim takmacima, iako nemaju dobar rezultatski učinak, stoga će Međimurje morati uložiti maksimalni angažman kako bi se nastavila pozitivna serija. Sesvete će zasigurno danas biti dodatno motivirano da protiv našeg kluba koji je odlično započeo sezonu prekine loši niz, ali zasigurno momčad trenera Kristića zabrinutost u redovima gostiju ne zanima previše.
– Upoznali smo ekipu Sesveta u kontrolnoj utakmici kada smo u Čakovcu odigrali 1:1. Oni su dugogodišnji drugoligaš, čvrsta borbena momčad koju izuzetno respektiramo. Međutim, i mi smo borbeni i puni samopouzdanja i ako ćemo se držati taktičkih zamisli našeg trenera vjerujem da ćemo uz bodrenje navijača pobijediti naše goste – kazao je uoči utakmice mladi napadač Međimurja Jan Marcijuš.

Inače, što se tiče sastava trener Matija Kristić uoči nastavka prvenstva dobio je jednu lošu vijest. Ubojiti napadač Munivrana osjetio je koljeno, nije u trenažnom procesu i čeka se snimka magnetske rezonance kakva je u pitanju ozljeda. Njega neće biti ovog petka na terenu, ali dobra vijest je sve bolja forma Trojaka koji bi ga kako saznajemo trebao zamijeniti u početnoj postavi. Kao napadačka opcija nameće se i Karamarković, koji bi danas sigurno trebao dobiti priliku, posebice ako ne bude sve išlo po planu.

I ovaj put Međimurje je uputilo pozive predstavnicima svih klubova da besplatno budu njihovi gosti na ovoj utakmici. Utakmica se igra u večernjem terminu, tako da će se cijelo drugo poluvrijeme opet igrati po svjetlima reflektora.

Dobra prilika da se opet lijepo popuni naš čakovečki stadion jer dečki zaslužuju da ih se podrži na putu prema, nadamo se, novoj pobjedi za učvršćivanje u vrhu tablice.

Ostavi komentar