Njegovi čakovečki košarkaši i prijatelji košarke odali počast iznenada preminulom Robertu Jamboru

Robertu Jamboru koji nas je nedavno napustio odali su počast i njegovi košarkaši u finalu Zimskog prvenstva

Popuštanjem mjera krenula su i sportska natjecanja u Čakovcu i zaostatak onoga što je trebalo završiti da nije bilo koronavirusa. Najaktivniji su košarkaši, kako oni mali koji su se borili prošle subote za odlazak na Sportske igre mladih, dok je ova subota bila rezervirana za Zimsko košarkaško prvenstvo, sportsko-rekreativno košarkaško natjecanje čija se tradicija vratila posljednjih godina i igra se u dvorani ETŠ.

Među onima koji su bili najvjerniji sudionici i pratitelji ove lige bio je nedavno iznenada preminuli čakovečki košarkaš Robert Jambor koji je otišao puno prerano 25. svibnja u 48. godini života. Koliko je bio omiljen i veliki čovjek najbolje se vidjelo na njegovom sprovodu koji iako je bio u krugu obitelji okupio je i veliku košarkašku i sportsku čakovečku “obitelj”.

Košarkaši su se Roberta Jambora prisjetili i danas minutom šutnje, a nakon toga i velikim pljeskom uoči finala Zimskog prvenstva u ETŠ-u u kojem su igrali Parks i Laganini basket case.

– Na košarci smo se upoznali, na košarci je danas bila minuta šutnje ZA TEBE. Hvala košarkašima i obiteljima – još jednom ste pokazali da ste i više od sporta i koliko držite jedni do drugih, u javnoj zahvali napisala je Robertova supruga Karmen.

Pobjednik ovosezonskog izdanja Zimskog prvenstva je ekipa Parksa.

 

Ostavi komentar