Nenad Hranilović novi je predsjednik ŽO HNS-a Međimurske županije

Nenad Hranilović
Nenad Hranilović, novoizabrani predsjednik međimurskog HNS-a

Nenad Hranilović novi je v.d. predsjednik Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Međimurske županije, odlučeno je jednoglasno na sjednici Predsjedništva. Na sjednici je bila prisutna velika većina članova, koji su izborom Hranilovića za v.d. predsjednika HNS-ove organizacije poslali poruku jedinstva stranke.

– HNS se uvijek zalagao za bolji život naših sugrađana i razvoj Međimurja, što je i fokus mog političkog djelovanja. Zahvaljujem na povjerenju svojim stranačkim kolegama, pred nama je jasan zadatak – jačanje organizacije. Slijede nam izbori po podružnicama, a nakon toga i unutar same županijske organizacije. Ono što mogu poručiti jest da smo otvoreni za suradnju na lokalnoj, ali i na županijskoj razini, jer HNS-u su uvijek u fokusu dobri projekti, koji poboljšavaju život naših sugrađana, rekao je Hranilović.

Nenad Hranilović, rođeni Čakovčanin, već je 15 godina na čelu Podružnice HNS-a Čakovec, potpredsjednik županijske organizacije, član Središnjeg odbora HNS-a, a četiri godine bio je i zamjenik gradonačelnika Čakovca. Sedmu godinu direktor je tvrtke Međimurje-plin.d.o.o.

Ostavi komentar