Nagradni natječaj Moja najbolja baka: Predstavljamo baku Moniku Molnar iz Podturna

Međimurske novine pokrenule su nagradni natječaj Moja najbolja baka za koji smo pripremili odlične nagrade. Natječaj je započeo 25. lipnja, a trajat će do rujna, ovisno o broju prijava. 

U ovotjednom broju tjednika Međimurske novine predstavljamo baku
Moniku Molnar
iz Podturna.

Baku Moniku Molnar na naš je nagradni natječaj prijavila unuka Karla Molnar. Uz 19-godišnju Karlu, baka Monika ima još troje unuka i dvije unuke. Najstarija je 26-godišnja Klaudija, slijedi 22-godišnji Matija pa 16-godišnji Leon, 12-godišnja Lorena i najmlađi 8-godišnji Jan.

– Baka za nas uvijek sprema kolače i peče najbolje klipiće. Svaki put kad nam se jedu kolači, znamo na čija vrata moramo pokucati. Naša baka uvijek je bila moderna. Vodila nas je u Švicarsku, a kad bi ljeti bila kod kuće, znali smo kod nje na praznicima provesti tri tjedna. Naučili smo ju s nama igrati videoigrice i sad igra najbolje od svih. Mi nju učimo tehnologiji, a ona nas nekim drugim vrijednostima poput kuhanja i ostalog, kaže Karla. 

Omiljena večera koju nam je baka svakog dana pripremala i čiji okus još danas dobro pamtimo je bio švicarski topljeni sir koji je podgrijala u mikrovalnoj i uz njega kakao, prisjetili su se unuci.

Cijeli članak u kojem predstavljamo baku Moniku Molnar iz Podturna pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE od petka, 30. srpnja, koji možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

> Nagradni natječaj Međimurskih novina: Biramo najbolju međimursku baku!

Prijavite i vi svoju baku na naš nagradni natječaj. Više o natječaju pročitajte OVDJE.

Ostavi komentar