MLADENCI INES i VALENTINO CIGLARIĆ: Po putu nam se pokvario Fićo, ali nije nas izbacilo iz takta!

Ines Mučić Ciglarić i Valentino Ciglarić iz Dragoslavca mladi su bračni par koji je u svoju sudbonosnu luku ljubavi uplovio 27. srpnja 2019. godine u župnoj crkvi Sv. Juraj na Bregu, a svoj blagoslov im je dao vlč. Ivica Puškadija. Taj dan će za njih biti zauvijek upisan kao poseban dan iz kojeg se rodila ljubav kojoj nema kraja niti granica. 

Ines je po zanimanju administrativna referentica koja radi u struci u jednoj privatnoj firmi, dok je Valentino vozač motornog vozila te kao svoje zanimanje obavlja djelatnost vozača autobusa. U planu imaju kao i svaka druga današnja mlada obitelj osamostaliti se i uživati u čarima koje bračni život donosi, pa su tako odlučili izgraditi vlastiti dom u malom “brežnom” mjestu Dragoslavec.

– Dan našeg vjenčanja bio je kao i za sve mladence nešto posebno što će se pamtiti do kraja života. Odabrali smo lokaciju restorana Terbotz za proslavu naše ljubavi gdje smo uz ukusnu tradicionalnu gastronomsku međimursku hranu i vrhunska vina uživali sve do ranih jutarnjih sati, kada nam je sunce poželjelo prekrasno dobro jutro. Budući da oboje volimo uživati u tradicijskom i autohtonom, tako smo se odlučili da uz prekrasni ambijent i vrhunsku uslugu ide i oldtajmer crveni fićo iz 1960. godine, a koji je u našem vlasništvu od 2015. godine, ispričala nam je mladenka Ines. 

Ostatak ljubavne priče pročitajte u posebnom prilogu Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od petka 14. veljače!

Ostavi komentar