MIS: Besplatne radionice u sklopu inicijative Meet and Code

Udruga Mladi informatički stručnjaci (MIS) i ove je godine dio inicijative Meet and Code, čiji je cilj popularizacija tehnologija i programiranja među djecom i mladima.

Sukladno tome, udruga MIS povodom Europskog tjedna programiranja organizira set besplatnih radionica za učenike osnovnih i srednjih škola. Prva, nazvana U zagrljaju Pythona, održat će se u četvrtak, 30. rujna. C++ for beginners je na rasporedu u srijedu, 6. listopada, dok će se Crtanje u Javascriptu i ZERO game creator održati 20., odnosno 26. listopada.

Sve radionice odvijat će se u terminu od 19 do 21 sat i to u online obliku, putem platforme Microsoft Teams, kao i onom fizičkom, u učionicama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje. Zainteresirani mogu odabrati način na koji žele sudjelovati na radionicama, uz napomenu da je broj polaznika u učionicama, sukladno važećim epidemiološkim mjerama, ograničen na 15.

Detalji o svakoj pojedinoj radionici, kao i prijavnice za iste, nalaze se na Internet stranici udruge Mladi informatički stručnjaci: http://udruga-mis.hr/2021/09/24/besplatne-radionice-u-sklopu-inicijative-meet-and-code/#more-4179

 

Ostavi komentar