Mihaela Horvat hrvatska nogometna reprezentativka iz Pušćina igra u austrijskom prvoligašu Hornu

Općina Nedelišće ima ženskog i muškog profesionalca u austrijskom nogometu. Najprije je to pošlo za rukom Mihaeli Horvat iz Pušćina koja je igranje u Splitu zamijenila Hornom, da bi ovaj tjedan njezin susjed iz Nedelišća Dario Vizinger potpisao za Wolfsberger.

Mihaela Horvat je prije nešto više od godine dana napustila hrvatski nogomet nakon što je igrala I. ŽHNL za Trnavu iz Goričana i Split, a sreću je potražila u Međimurcima dragoj zemlji kad je u pitanju odlazak na rad zbog bolje zarade i jer je blizu doma – Austriji. 

U Splitu si provela dobre četiri godine, ali poziv austrijskog prvoligaša nije se mogao odbiti?

Nakon četiri sezone u Splitu, odlučila sam promijeniti sredinu. Ipak, želim istaknuti da sam izuzetno sretna što smo tu posljednju moju sezonu u Splitu završili s osvajanjem prvenstva i kupa te igranjem kvalifikacija Lige prvaka. Uvijek se veselim novim izazovima i nadam se dobrim igrama te daljnjem napretku i u austrijskom nogometu, nakon što zadnje prvenstvo nije završeno zbog koronavirus krize. (Nikola Lukman) 

Veliki intervju pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete kupiti na brojnim prodajnim mjestima diljem Međimurja od petka, 18. rujna!

Ostavi komentar