Međimurski festival MEF slavi jubilarnih 20. godina 27. svibnja!

Pobjednici 19. MEF-a Etno duo Goga i Željko
Pobjednici 19. MEF-a Etno duo Goga i Željko

Nešto manje od 20-tak dana ostalo je do jubilarnog 20. MEF-a koji se ove godine, za razliku od svih prijašnjih događa u svibnju i to u atriju Starog grada povodom Dana Grada Čakovca.

Uz jubilej, 27. svibnja, festival donosi i neke novosti, a jedna od njih je i glasovanje publike u atriju na osnovi čega će se i dodijeliti Grand Prix publike.

Alka Vuica, Đuka Čaić, Lidija Horvat Dunjko & Damiano Roi, Kim Verson, Igor Delač, Dražen Žanko, Etno duo Goga i Željko, Darko Domijan, Zdravko Valentin, Sonja Agata Bišćan, 4Face, Patricija Juračić, Big Block, Kristina Gita Kavran, Miroslav Petrac i Glaž i prijatelji, izvođači su čije ćemo nove izvedbe pratiti uz festivalski orkestar, na dosad najvećoj pozornici. 

Odabir je to umjetničkog direktora festivala Leonarda Bakse Čečija, koji je istaknuo, kako se isključio vodio kvalitetom, etabliranim imenima, ali i novim imenima. Priliku za prezentaciju dao je i šestorici izvođača iz Međimurja koji zaslužuju promociju svog rada. To su: Đuka Čaić, Kristina Gita Kavran, Patricija Juračić, Glaž i prijatelji, 4Face i Etno duo Goga Željko. 

Kompilacijski CD u izdanju Arija – Menart bit će dostupan uoči samog festivala, a od neki dan pjesme su zaplovile i domaćim eterom na mnogim radio postajama i već postale hit dana.  

Napomenimo da se prima i spektakularni uvod u festival koji će predvoditi već etablirani Plesni studio “Korak” Virne Hošnjak, a u show programu nastupiti zvijezde domaće estrade.

Ostavi komentar