Međimurje visokom pobjedom ušlo u 2.HNL

U kvalifikacijama za ulazak u 2.HNL Čakovčani su na SRC Mladost ugostili Hrvatski Vitez iz Posedarja. Zasluženom visokom 3:0 pobjedom NK Međimurje je postalo novi drugoligaš.

Međimurje je povelo iz prve akcije, nakon što je u kontri u 8.minuti Dominik Glavina pogodio iz blizine na dodavanje Filipa Škvorca.

Domaći su prepustili inicijativu gostima koji su uglavnom bili bezopasni u rijetkim akcijama pred golom Kirića. Do odlaska na odmor Međimurje je dvaput zaprijetilo, prvo preko strijelca prvog gola u 21. minuti, a još veću šansu za povećanje vodstva propustili su u jednoj akciji u 42.minuti prvo Glavina pa onda Kuqi.

U nastavku ista priča, gosti imaju posjed, a Međimurje prijeti iz kontri, pa u jednoj u 59.minuti povećava vodstvo na 2:0. Dominik Glavina je u kaznenom prostoru prevario svog čuvara, puca po golu, vratar Fejzić odbija loptu na noge Kuqia koji iz blizine posprema loptu u mrežu.

Deset minuta prije kraja sve je riješeno kada je iz kornera Denis Glavina pogodio u glavu svog brata Dominika koji svojim drugim golom dovodi Međimurje do velikih 3:0.

Pred oko 500 gledatelja utakmicu je bez greške sudio Dražen Matasović iz Đakova.

Ostavi komentar