Međimurci Mladen Vidović i Bojana Kolarić sude na Europskom prvenstvu stolnog tenisa u Varaždinu

U Varaždinu se od 18. srpnja do 2. kolovoza odigrava ekipno i pojedinačno omladinsko Europsko prvenstvo u stolnom tenisu. Među sucima su zastupljeni i naši Međimurci Mladen Vidović iz Mihovljana, te čakovčanka Bojana Kolarić.

Nakon godinu dana odgađanja prvenstva u stolnom tenisu zbog pandemije koronavirusa, ono se konačno održava u Varaždinu. Od 18. srpnja do 2. kolovoza Varaždin je domaćin ekipnog i pojedinačnog omladinskog Europskog prvenstva. Omladinci i omladinke do 19 godina igrali su do 24. srpnja, a kategorije do 15 godina odigravanje počinju sutra, 27. srpnja i igraju do 2. kolovoza.

Međimurci na natjecanju zastupljeni među sucima 

U sastavima hrvatskih reprezentacija nažalost nema igrača niti igračica iz klubova Međimurske županije, ali smo zato zastupljeni među sucima gdje je Mladen Vidović iz Mihovljana zamjenik vrhovnog suca, a čakovčanka Bojana Kolarić dijeli pravdu za stolovima. Oboje su članovi Stolnoteniskog kluba Mihovljan, još uvijek aktivni u njegovim ekipama u Međimurskim ligama.Bojana po potrebi zaigra i za žensku ekipu u 1. hrvatskoj ligi.

Ostavi komentar