Matej Vuk u sastavu Hrvatske protiv Španjolske na EP U21, otpao Dario Vizinger

Matej Vuk
Matej Vuk, Foto: HNS

U autobusu za naše Terme Sveti Martin na Muri i četvrtfinalnu utakmicu EP U21 nogometnih reprezentacija koju Hrvatska igra sa Španjolskom u Sloveniji nažalost neće biti našeg Darija Vizingera (Wolfsberger) koji je otpao u posljednji čas zbog ozljede prema prvim informacijama, iako austrijski mediji pišu da ga zapravo njegov klub ne pušta zbog play offa za ulazak u Konferencijsku ligu koji njegov WAC igra s Austrijom Beč. Prva utakmica igra se u četvrtak 27. svibnja, dok je uzvrat u nedjelju 30. svibnja.

Inače, izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan danas okuplja U21 reprezentativce koji odlaze na kratke pripreme u Međimurje.

Prije polaska u bazu u Sv. Martinu, gdje će se pripremati do utakmice, Bišćan je izašao pred novinare. Uz njega je bio i stoper Mario Vušković, igrač Hajduka.

Bišćan je rekao da su s popisa otpali Dario Vizinger (Wolfsberger), Luka Sučić (Red Bull Salzburg) i Mihael Žaper (Osijek) i to svi zbog ozljeda.

Pozvani su Neven Đurasek (Varaždin), Sandro Kulenović (Rijeka) i naš međimurski nogometaš rodom iz Čehovca Matej Vuk, igrač Rijeke koji je odigrao odličnu sezonu u 1. HNL na posudbi u pulskoj Istri.

Nakon svega opet imamo jednog međimurskog nogometaša u završnici EP-a i to Mateja vuka, a šteta što je otpao Dario Vizinger jer je upravo on trebao predvoditi hrvatski napad protiv Španjolske.

 

 

Ostavi komentar