Ljubomir Kolarek dao svečanu prisegu za novi mandat gradonačelnika Preloga

Ovog ponedjeljka u prostorima preloške Gradske vijećnice održana je svečana inauguracije ponovno izabranog gradonačelnika Grada Preloga Ljubomira Kolareka.

U sklopu svečanosti ponovno izabrani gradonačelnik Kolarek dao je i svečanu prisegu, te zahvalio na ponovnom povjerenju.

– Treći put sam danas prisegnuo i to je vrlo odgovorno. S druge strane osjećam se vrlo ponosno jer nije lako dobiti treći mandat, istaknuo je Ljubomir Kolarek. 

Prisjetio se i jedne rečenice dekana fakulteta za vrijeme svojih studentskih dana koja je glasila: „Uči, uči dok ti se ne smuči, a kad ti se smuči ti opet uči.“ Rečenicu je prilagodio sebi i istaknuo da se vodi mišlju: „Radi, radi do dok ti se više ne radi, a kad ti se ne radi ti opet radi.“

Predsjednica Gradskog izbornog povjerenstva Grada Preloga pročitala je konačne rezultate izbora za gradonačelnika Grada Preloga. Istaknula je da je za gradonačelnika Ljubomira Kolareka glasalo 2057 glasača od ukupno 3209 izašlih, 49,13% koji je tako dobio još jedan gradonačelnički mandat.

Ostavi komentar