Liga Rudar: Dubravka, Dijana i Dalibor oborili osobne rekorde staze

Iznimno sparno subotnje vrijeme na šetnicu u Mursko Središće, a povodom trećeg kola trkačke lige Rudar privuklo je 111 trkača i trkačica.

Oni su se natjecali na dužinama od 3100 metara i 6000 metara. Bez prevelikih iznenađenja prošlo je i ovo kolo, ali u znaku osobnih rekorda pojedinih trkača, a  koji su se na kraju svrstali u sam vrh poretka, što je dokaz da je konkurencija sve jača. 

Na dužini od 3100 metara prvo mjesto s vremenom od 11:11 minuta zauzeo je Saša Horvat iz AK Međimurja, do njega Marko Podvez i kao treći u cilj je ušao Darko Okreša. Na istoj dužini kod žena prva u cilj je ušla Dubravka Horvat, koja je s vremenom 12:34 minuta srušila osobni rekord. Do nje na 2. mjestu Ivana Zeljko i velika borba je bila za 3. mjesto između Eve Oletić i Marine Sanjković, koje su bile rame uz rame pred sam cilj, ali Eva je na kraju imala više snage i zabilježena kao 3. žena u cilju. 

Na dužini od 6000 metara Darko Balić kao prvi nije dozvolio iznenađenje, do njega Đorđe Šafarić i treći Dalibor Krajner koji je u ovom kolu srušio osobni rekord na toj stazi. Kod žena Nada Siladi je s vremenom 26:10 minuta zauzela 1. mjesto, do nje Monika Jalšovec i na trećem mjestu Dijana Novak koja je također oborila osobni rekord staze. 

Trkački klub „Rudar“ iz Murskog Središća zahvaljuje svim članovima, volonterima, sponzorima i trkačima što pomažu promovirati zdrav način života s trčanjem. Naredno kolo održava se za mjesec dana, 25. lipnja kada se ujedno obilježavaju Dani grada Murskog Središća, a i najavljen je veli koncert ispod šatora na parkiralištu šetnice.

 

Ostavi komentar