KREĆE 2. HNL: Međimurje večeras od 18 sati ugošćuje u Čakovcu Hrv. Dragovoljac

Pod svjetlima reflektora ovog petka Međimurje dočekuje Hrvatski Dragovoljac

– Zadovoljan sam proteklim pripremama i jedva čekamo nastavak prvenstva. Dolaskom ove dvojice igrača bit ćemo još jači i zaošrit će se konkurencija u sastavu. Poslije priprema prve utakmice su uvijek nepoznanica, međutim smatram da imamo bolju momčad od naših gostiju i da ćemo to na terenu i pokazati. Uopće ne sumnjam u angažman i borbenost svojih igrača, a vjerujem da ćemo trkački i taktički biti na visini i uzeti sva tri boda protiv Hrvatskog dragovoljca. Pozivam naše navijače da nam pomognu svojim navijanjem da dođemo do pobjede. – kazao je mladi trener Međimurja Damir Lepen Jurak, najavljujući premijernu utakmicu proljetnog dijela prvenstva koja se ovog petka 21. veljače igra na SRC Mladost.

Međimurje ulazi u drugi dio prvenstva u čak nešto jačem sastavu nego jesenas, tako da  optimizam koji je najavio trener Lepen nakon završetka prve dionice uz najavu borbe za mjesta pri samom vrhu tablice imaju dobru podlogu. Pokazala je to i zadnja kontrolna utakmica protiv Rudeša koji je 3. na tablici, a naši su ga u potpunosti nadigrali. Ipak, treba pričekati što će donijeti službene utakmice, ali Međimurje je nakon što ga je preuzeo mladi međimurski trener ugodno iznenadilo i odigralo nekoliko jako dobrih utakmica. Nadamo se da će tako biti do kraja sezone.

Poznat je i sastav koji će danas istrčati protiv Dragovoljca. U početnih 11 u sustavu 4-3-3 očekuju se: Koprić – Hudećek, Vidović, Džijan, Knezović- Hlišć, Hranilović, Ikić – Vuk, Šimičić i Ivančić.

U zadnjim danima prijelaznog roka čakovečki drugoligaš pojačao se s još dva igrača, i to s dva povratnika, obojica su Čakovčanci. Nakon tri i pol sezone izbivanja u Međimurje se vratio, točnije dogovorom Varaždina i Međimurja do kraja sezone na posudbu je došao Leonard Vuk, napadač koji će sigurno biti pojačanje. Drugi povratnik je dvadesetogodišnji vezni igrač Jozef Kuqi koji je nakon završene osnovne škole otišao u Rijeku. Tamo je stekao i status mladog reprezentativca, a nakon Rijeke igrao je u Olimpiji i u Varaždinu iz kojeg dolazi u Čakovec nakon pet i pol godina. Tako će u ekipi trenera Lepena svako mjesto biti duplirano, a konkurencija zaoštrena.

Utakmica između Međimurja i Hrvatskog Dragovoljca igra se danas, petak 21. veljače u večernjem terminu u 18 sati.

Ostavi komentar