Košarkaši Međimurja i rukometaši Čakovca u samoizolaciji

rukomet
3. kolo 1. hrl sjever

Nije dobro započela sezona dvoranskih sportova za dva čakovečka kluba koji igraju u najvišim ligama košarke i rukometa zbog koronavirusa i samoizolacije.

Već tjedan dana je u samoizolaciji košarkaška momčad Međimurja koja igra Drugu ligu zbog korona pozitivnog testa jednog igrača, a sada u karantenu mora i momčad rukometaša Čakovca koja se natječe u Prvoj HRL Sjever, jer je igrala utakmicu s protivnikom koji je u svojim redovima imao igrača koji je nakon nje testiran i utvrđen je pozitivan nalaz.

Tako jedna i druga ekipa ovaj vikend neće igrati, a niti ne treniraju.

– Dragi navijači i prijatelji kluba, prema naputku epidemiološke službe kojeg smo primili danas poslijepodne, naši igrači koji su nastupili na utakmici prošle subote protiv ekipe MRK Ivanić su u obvezi provesti mjeru samoizolacije do 24.10. 2020. Svi koji su u obvezi samoizolacije već su obaviješteni i provode mjeru. Svi ostali sudionici u organizaciji utakmice nisu bili u direktnom fizičkom kontaktu s oboljelom osobom iz protivničke ekipe te time ne podliježu obvezi provedbe mjere samoizolacije.Igračima obiju ekipa želimo da ostanu zdravi i vjerujemo u brzi povratak na sportske terene, poručili su iz MRK Čakovec. Sutrašnji susret s Osijekom je odgođen.

Odgođena su i već dva susreta košarkaša Međimurja, tako da s obzirom da je riječ o amaterskim klubovima u kojima nije moguće stalno preventivno testiranje i drugo, upitno je kako će se odvijati cijela dvoranska sezona.

Ostavi komentar