KOME ZVONO ZVONI: Improvizirajući show koji se ne propušta, ovog petka u Casa Latini!

Novoosnovana improvizacijska grupa pod nazivom Improvgrupa.002 iz Čakovca počinje sa nastupima u Klubu Prostor u utorak 3. ožujka i nastavlja u Casi Latini 6. ožujka 2020. godine. 

Kome zvono zvoni improvizacijski show je performans baziran na dramskim vježbama u kojima se, prema prijedlozima iz publike, izvode dramske situacije izmišljene na licu mjesta na sveopće zadovoljstvo publike i izvođača.

– Improvizacijska grupa je, zapravo, naziva IMPROVGRUPA.002, dok je Kome zvono zvoni naziv improvizacijskog showa koji ćemo izvesti. Razlika je u tome što ovo nije jedini show kojeg imamo u planu, ali je prvi, trenutni i recentni. Ima još dosta posla na njemu, pa nećemo srljati u neke nove projekte, što ne znači da se ne roje negdje u našim glavama, ispričao nam je u razgovoru Bruno Kontrec. 

Nastup u Casa Latini je zamišljen kao skup vođenih improvizacijskih vježbi koje se izvode sa i pred publikom kao društvena igra za sve prisutne. 

– Volio bih da možemo stvoriti atmosferu dnevne sobe kod frenda u petak navečer. Ekipica, cuga i dobra zafrkancija. Moram naglasiti da se, iako je nastup interaktivan i zahtjeva konstantno uplitanje publike, nitko ne treba bojati, nećemo nikoga prisiljavati na suradnju, prozivati ili vući na scenu! Surađuju samo oni koji to žele! Ako ne želi nitko, i za to imamo rješenje, rekao je za kraj glumac.

 

Ostavi komentar