Jesenski nogometni prvaci: Dinamo iz Palovca uvjerljivo vodi u I. međimurskoj ligi

Dinamo Palovec
Dinamo Palovec

Titulu najbolje momčadi prvog dijela prvenstva u najkvalitetnijoj međimurskoj ligi ponio je zasluženo Dinamo iz Palovca. U 15 odigranih susreta, ostvarili su 12 pobjeda, bez neriješenog ishoda, te samo 3 poraza. U 1. kolu, poraženi su u Podturnu, dok su kiksali na domaćem terenu protiv Galeba i Poleta iz Pribislavca.
S 39 postignutih zgoditaka imaju najefikasniji napad lige. Također su i najčvršća obrana lige s 14 primljenih zgoditaka. Prvi pratitelji su im Centrometal i Hodošan, s četiri, odnosno šest bodova zaostatka.

Naslov jesenskog prvaka pod vodstvom trenera Josipa Šegovića osvojili su: Stjepan Jalšovec, Marko Bujan, Filip Jančec (kap.), Simon Vutek, Krunoslav Švenda, Ladislav Nađ, Karlo Baksa, Nino Marčec, Krunoslav Gajnik, Davor Štrok, Valentino Štampar, Dominik Palfi, Dario Šmit, Antonio Đuranić, Vladimir Pintarić, Fran Kocijan, Stjepan Marčec, Neven Cirkvenčić, Martin Marčec i Igor Škvorc.

U listu strijelaca upisala su se petorica različitih igrača. Vodeći klupski strijelac je Karlo Baksa s 11 zgoditaka, Davor Štrok s 8, Nino Marčec i Ladislav Nađ sa 7, te Krunoslav Gajnik s 3 postignuta zgoditka.

Cilj Palovčana je osvajanje prvenstva te zadržavanje momčadi na okupu, uz nekoliko kvalitetnih pojačanja tijekom zimskog prijelaznog roka. Svakako zahvaljuju svojim vjernim navijačima, koji su ih pratili kroz sezonu u velikom broju, kao i mnogim sponzorima, koji su pomogli u radu za boljitak kluba. (dj)

Ostavi komentar