Jesen u gradu Zrinskih: Izlagači već pripremili štandove i svoje proizvode

Počela je manifestacija Jesen u gradu Zrinskih koja će trajati od petka do nedjelje, 25. do 27. rujna.

Iako je jutro počelo kišovito, prve zrake sunca i razvedravanja vratile su izlagače u centar grada Čakovca. Ova manifestacija na simboličan način pozdravlja ljeto i priprema nas za jesensko doba, a okuplja oko 60-tak izlagača.

Svoje su mjesto na izložbenom prostoru sajma pronašli domaći izlagači, koji će na jednom mjestu objediniti sve ono što simbolizira jesen; eko proizvode, voće i povrće, med i proizvode od meda, rakije raznih ukusa, vina, ljekovita ulja i druge delikatese.

Što nas očekuje u subotu? 

Već tradicionalno Gljivarsko društvo Smrčak Čakovec, organizira izložbu gljiva u atriju preko puta Turističkog ureda. Otvorenje izložbe je u subotu 26. rujna u 10 sati, a izložbu možete razgledati u subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Nadalje, u subotu 26. rujna s početkom u 10 sati, kod Turističkog ureda, moći ćete se počastiti tradicionalnom jesenskom međimurskom poslasticom, domaćom pogačom s tikvama i makom.

Manifestacija Jesen u gradu Zrinskih provodit će se uz pridržavanje svih propisanih mjera sprečavanja širenja COVID-19 virusa, kao i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Centar grada svojim će melodijama dodatno “oživjeti” ulični svirači. Ukoliko želite doživjeti jesen u pravom svijetlu te pronaći omiljeni domaći proizvod, svakako rezervirajte zadnji vikend u mjesecu rujnu za posjet Čakovcu i uživajte u raskoši ovog najljepšeg godišnjeg doba, kažu organizatori Turističke zajednice.

U nastavku pogledajte dio prave jesenske atmosfere u Čakovcu!

Foto: Dora Vadlja

Ostavi komentar