Jesen u gradu Zrinskih od 23. do 25. rujna: Sve u znaku slamnatih strašila, OPG-ovaca i Beerfesta

Jesen u gradu Zrinskih 2021.

Vikend u Čakovcu od 23. do 25. rujna bit će prepun zanimljivih sadržaja u sklopu već tradicionalne jesenske manifestacije Jesen u gradu Zrinskih.

OPG-ovci i domaće radinosti na jednom mjestu objedinit će i prezentirati domaće tradicionalne proizvode, voće i povrće, med, vino i druga pića te delikatese svih vrsta.

O tome što nas sve očekuje za vikend u gradu pričali smo s direktorom TZ-a Grada Čakovca Filipom Horvatom koji nam je rekao kako pripremaju zanimljiva događanja za sve građane.

Brojne lokacije u gradu Čakovcu pružat će za svakog po nešto. Očekuju vas bogati programi u izlagačkom, sportskom, edukativnom te glazbenom sadržaju za sve generacije.

 Laganom šetnjom moći ćete obići sve što vas zanima, najbolje krenuvši od Teniskih terena Punčec i Perivoja Zrinski, kroz Atrij Muzeja Međimurja prema Trgu Republike, centralnoj šetnici, Ulici Matice hrvatske i Franjevačkom trgu. Ugostiteljski objekti Mamas&Tapas, Casa Latina, Fox bar, Arcus, Paladin i Pivovara Lepi dečki, mjesta su, gdje će odličan provod biti zagarantiran.

Ostavi komentar