Istražili smo kako do novaca koji su propali zbog otkazanih putovanja ili maturalaca

Ilustracija: Martina Jakšić Rodiger ljetos u Turskoj
Ilustracija: Martina Jakšić Rodiger ljetos u Turskoj

Rijetko tko ne voli putovanje. Pakiranje kofera, odlazak na novu destinaciju, daleko od posla i problema većinu opušta, povećava sreću, ali i smanjuje depresiju. 

No, putoholičarima je u proljeće planove pokvarila korona koja je otkazala milijune letova i putovanja diljem svijeta. Tako su se putnici našli u raznim situacijama, neki su zapeli na aerodromima, te im je otežan povratak kući, dok su se mnogi putnici našli u situacijama da nisu mogli dobiti povratak novaca od karti koje su kupili. 

Jedna od njih je Ivana Najman iz Preloga koja je zbog propalog putovanja izgubila 10 tisuća kuna. Let za London trebao je biti 13. ožujka, taman kad je korona uzela mah u cijeloj Europi. 

S druge strane supružnici Rodiger, Martina i Damir ovo su ljeto dobro iskoristili te su bili na čak dva putovanja. Posjetili su Tursku i Grčku.

Istražili smo što se događa s novcima koji su zamijeni vaučerima, te s kakvim su se sve problemima susreli međimurski putnici. Uz to provjerili smo i kakvo je stanje s maturalcima, te što je s onima koji su svoj novac već uplatili. Sve to pročitajte u aktualnom tiskanom izdanju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od petka, 11. rujna. 

Ostavi komentar