Hrvatska U-18 ovog utorka u N. S. Rok, a U-21 s novim izbornikom priprema se u Međimurju za susret s Mađarima u Zalaegerszegu

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija koja je nakon poraza protiv Škotske u Šibeniku, u prvoj utakmici kvalifikacija za EP mladih nogometnih reprezentacija koje se igra u Mađarskoj i Sloveniji, kako doznajemo, za utakmice protiv Mađarske (prijateljska) 11. listopada i San Marina (kvalifikacijska) 14. listopada pripremati će se u Međimurju.

Novi izbornik starta u Međimurju

Kao što je poznato nakon poraza od Škota, izbornik Nenad Gračan dao je ostavku, tako da se očekuje imenovanje novog čovjeka koji će voditi mladu reprezentaciju. Kao najozbiljniji kandidati spominju se Goran Sablić i Igor Bišćan, kao i još neka trenerska imena, ali još nije poznato tko će preuzeti naše mlade nogometaše.

Bilo kako bilo, izbornik bi trebao biti imenovan ovih dana, a prva akcija upravo će biti treninzi u našem kraju, te utakmica protiv Mađarska na stadionu drugoligaša ZTE u Zalaegerszegu.

Ovaj utorak Hrvatska-Mađarska u Novom Selu Rok, a u četvrtak u Nedelišću

Isto tako, predsjednik MNS-a Mato Kljajić izvijestio je na posljednjoj sjednici izvršnog odbora da će U-18 reprezentacija Hrvatske i Mađarske i to u utorak 24. rujna ove godine u Novo Selo Rok s početkom u 16:30, te u četvrtak 26. rujna u Nedelišće s početkom u 11 sati. Utakmice se igraju u organizaciji Međimurskog nogometnog saveza.

Foto: HNK Šibenik

Ostavi komentar