Hodanjem ili biciklom na posao: Bicikl osvojila Paula Baksa, najviše kilometara prevalio Aleksandar Hadeljan

Sudionici hodanjem ili pješke na posao
Sudionici hodanjem ili pješke na posao

​U Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije 8. listopada 2021. godine održano je izvlačenje dobitnika nagrada sudionika kampanje Pješke ili biciklom na posao, druženje i rekreaciju. 

U Scheierici su danas uručene nagrade svim sudionicima ove odlične kampanje koja potiče na kretanje, bicikliranje, hodanje.  Kampanja je trajala od 6.-26. rujna 2021. godine, bila je namijenjena punoljetnim osobama koje su tijekom kampanje u svakom tjednu barem tri dana trebale pješačiti ili koristiti bicikl u svrhu transporta, rekreacije ili u svrhu sportskih aktivnosti. Osobe koje su zadovoljile pravila kampanje ušle su u ždrijeb za odabir nagrada. Ukupno su zaprimili 132 važeće prijave.

Paula Baksa iz Čakovca osvojila je bicikl, dok su ostale nagrade su osvojili Svjetlana Kolarić iz Pribislavca, Andreja Kalšan iz Čakovca, Žana Marija Podgorelec iz Šenkovca, Mladen Kolarić iz Pribislavca. 

Nagrađeni su i sudionici sigornosne opreme za pješake i bicikliste oni su Željka Bedić iz Mačkovca, Elvis Novak iz Pribislavca, Danijela Cofek iz Zebanec Sela, Renata Fegeš iz Nedelišća, Karmen Nestić iz Kotoribe, Martina Šalamon iz Male Subotice, Marija Šekrst iz Palovca, Siniša Perčić iz Lapšine, Ljiljana Hlapčić iz Šenkovca i Dragica Smrtić iz Strahoninca.  Najveći broj kilometara u toku akcije prošao je Aleksandar Hadeljan, Gardinovec 2921.116 km i nagrađen je ciklokompjuterom, funkcionalnom majicom, sigurnosnom opremom za pješake i bicikliste te pojasom za hodanje/trčanje.

Ostavi komentar