HALLOWEEN: Donosimo popis kafića gdje vas večeras čeka jezivo dobar party!

Prošlogodišnji Halloween party u Metalcu
Prošlogodišnji Halloween party u Metalcu

U četvrtak, 31. listopada poklonici obilježavanja Noći vještica u Čakovcu će se moći dobro zabaviti u nekoliko ugostiteljskih objekata. Klub Podroom pripremio je Halloween Podrumarenje uz vina Dvanajščak-Kozol. Za dobar štimung pobrinut će se TS Žice.

Industrial bar Metalac u svojoj najavi za Haloween feštu koja počinje u 22 sata poziva sve neka dolete na svojim metlama (parking je osiguran). Za zombije je pripremljen je blood coctail el, a osigurane su i nagrade u tri kategorije. Prva Najbolja maska ( 300 kn bon + Leteća Metla NIMBUSČINA top HDI 300KS ), druga Miss Halloween ( 200 kn bon +Leteća Metla NIMBUS TDI 189 KS) i treća Kraljica vriska ( 100 kn + Leteća Metla NIMBUSIĆ JTD 98 KS). Pripremljen je i poseban horor Cocktail Krv mrtve vještice. Duhove, vještice, mrtvace očekuje fire show. Za horor play listu zadužen je Dj pokvarena tikva Luksy. Upad je slobodan.

Caffe bar Paladin poziva na Halloween party koji počinje u 21 sat. U Noći vještica u Paladinu će svirati Acoustic band.

Od kad je Fox Bar-a na sisvetsku noć ovaj ugostiteljski objekt organizira Hallooweenski Trash party (daljni opis eventa nije potreban). Pozvani su svi da dođu i rade kaos od jutra.

Castellum 

Prošlogodišnji Halloween party u Castellumu još nam je uvijek u sjećanju, a ove godine pripremili su pregršt iznenađenja za još veći, još strašniji i još bolji Halloween tulum!

Za vas su pripremili najbolji party posljednjeg četvrtka u mjesecu, s posebnom ponudom pića i sadržaja. Halloween party počinje u 18 sati, a zabavljat će vas DJ Poncije. Osim odlične glazbe, očekuju vas Halloween kokteli sa suhim ledom.

Club Amadeus 

Usudi se ući u kuću strave, očekuje Vas tematski uređen Club Amadeus u Pleškovcu. Za sve koji dođu do ponoći, gratis Bloody shooter. Za glazbu i animaciju pobrinut će se DJ Tomo.

Millenium 

31. 10. 2019. u četvrtak priređuju #extra Halloween party uz jedinstvenu grupu Tragove.
Uz raznorazna iznenađenja, hostese, pripremaju i nagradnu igru, ulaznice za  nadolazeće koncerte na Mesapu: Miroslav Ilić – 02. 11. 2019. i Mile Kitić – 30. 11. 2019. U slučaju osvajanja, na Vama je da odaberete za koji koncert želite ulaznicu, poručuju organizatori.

 

Ostavi komentar