Grupa Vatra u subotu, 28. svibnja, zauzet će glavnu pozornicu čakovečkog Trga Republike

Ove godine Grad Čakovec povodom svog dana sugrađankama i sugrađanima donosi čak 11 dana slavlja i više od 50 manifestacija, od 19. do 29. svibnja. Dani Grada Čakovca 2022. kreću sutra, u četvrtak, 19. svibnja, a programima, manifestacijama i događanjima za sve generacije, nikada nisu bili brojniji.

Uz svečanosti otvorenja vanjskih bazena i dodjele nagrada najzaslužnijim pojedincima, udrugama i društvima, ali i niza evenata koji će okupiti djecu i mlade, jedan od atraktivnijih programa očekuje nas u subotu 28. svibnja kada glavnu pozornicu čakovečkog Trga Republike zauzima grupa Vatra, rekla je uvodu gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini.

Što priprema poznati virovitički bend na sjeveru zemlje posljednje subote u svibnju, osobno je dolaskom u Čakovec najavio frontmen grupe Vatra Ivan Dečak.

Prije svega hvala na pozivu, hvala što ste se odlučili za nastup Vatre za dane svog Čakovca. U zadnjih nekoliko tjedana nastupili smo u niz gradova koje vode žene i moram priznati da su mi ti koncerti ostali u odličnom sjećanju, tako da apsolutno vjerujem da će isto tako biti u Čakovcu 28.5. od 21 sat, na vašem prekrasnom trgu. Jedva čekam da se popnemo na pozornicu i vidimo sa svima s kojima se nismo vidjeli u Čakovcu više od dvije godine, ali upoznamo i neke nove ljude. Vidimo se, jasan je bio Dečak.

Čakovec i Međimurje jedva su dočekali manifestacije i događaje uživo, okupljanja i druženja nakon pandemije, a još kada im pripremamo odličan koncert i svirku uživo, znam da će Trg Republike biti premalen za sve koji će htjeti biti dio vatrene atmosfere, naglasila je čakovečka gradonačelnica te poželjela Dečaku dobrodošlicu u Čakovec, gdje su ga obožavatelji s veseljem dočekali i pozdravili.

Frontmen je u ime Vatre i Grada Čakovca pozvao sve željne odličnog koncerta i zabave da kraj svibnja provedu u Čakovcu te 28.5. od 21 sat uživaju u odličnoj atmosferi uz poznate i nove hit pjesme s njihovog desetog albuma.

Ostavi komentar