Goričan preuzelo mlado vodstvo!

U Goričanu je održana konstituirajuća sjednica općinskog vijeća na kojoj je svečano prisegnuo novo izabrani načelnik Emanuel Sinković, kao i ostali vijećnici.

Svih 12 prisutnih vijećnika jednoglasno su za predsjednika općinskog vijeća potvrdili Petra Baksu, a za potpredsjednicu Martu Markač.

– Od srca zahvaljujem na ukazanom povjerenju za naš program razvoja Goričana koji osigurava prosperitet, zajedništvo i suradnju na svim poljima. Povjerenje koje ste ukazali mojim članovima Općinskog vijeća i meni izabravši nas za vodstvo naše općine daje nam odgovornost, snagu, ali i vjetar u leđa da krenemo naprijed i ispunimo sve ono obećano! Cilj mene kao načelnika, a i cijelog mojeg tima je stvarati, obnavljati, graditi i boriti se za svoj kraj i svoje sumještane. Samo zajedničkim snagama možemo učiniti Goričan još privlačnijim mjestom za život – pridružite mi se u mojem radu, iznesite ideje, ukažite na probleme te ćemo zajedno doći do rješenja. Goričan je na prvom mjestu, poručio je novi načelnik Emanuel Sinković.

Ostavi komentar