GK Nedelišće nastavlja s radom od 5. rujna, a od 22. kolovoza su upisi djece za gimnastiku i sportsku školu

GK Nedelišće upisuje male gimnastičare

Gimnastički klub Nedelišće obaviještava o nastavku rada kluba kao i o upisima u članstvo.

Ovim putem poziva roditelje:

– Dragi roditelji, a velikim zadovoljstvom obavještavamo vas da GK Nedelišće nastavlja s  radom od 5. rujna, a upisi djece za gimnastiku i sportsku školu gimnastičkog kluba Nedelišće počinju od 22. kolovoza.

 Upisi u programe, kao i do sada, ostaju prilagođeni dobnim kategorijama djece od 3-4 god., 5-6. god. i školarci 1. – 8. razred.

Termini predviđeni za rad pojedinih grupa trajati će po 45 minuta, sa početkom od 17 sati od ponedjeljka do petka, dok će sam broj i završetak rada grupa ovisiti o broju upisane djece, uz napomenu da se petkom i vi možete uključiti, te vježbati sa svojom djecom u programu Roditelji i djeca zajedno.

Osnovni ciljevi kluba su okupljanje što većeg broja djece i njihovo bavljenje sportskim aktivnostima u jedinstvenoj sportsko-gimnastičkoj dvorani, te želja da postanemo klub koji će svojim sportskim aktivnostima zauzimati značajno mjesto u sportu općine Nedelišće i Međimurske županije.

Naš osnovni zadatak i konačni cilj, ostaju isti – omogućiti djeci bavljenje raznim oblicima rekreacije, prilagođeno njihovim uzrastima, te kroz igru i zabavu, ugraditi ljubav prema sportu i bavljenju sportom. Ljubav prema gimnastici i želju za neprekidnim napredovanjem.

Također vas želimo informirati da će sa upisanim grupama raditi izuzetno mladi i daroviti kineziolozi koji već imaju iskustva u radu sa djecom, dok će osnove gimnastike, kao i buduće selekcijske grupe voditi profesionalni gimnastički treneri.

Upisi u članstvo vršiti će se na recepciji SGC Aton i putem on line Pristupnica koje su objavljene na WEB stranici kluba.

Sve ostale obavijesti, kao i informacije o našem radu, možete pratiti na našoj Facebook i web stranici kluba, na kojima također, možete dati svoje primjedbe i prijedloge kako bismo ispravili naše eventualne greške, a samim time i unaprijedili rad kluba.

Radujemo se ponovnom susretu i Vašem dolasku u naše članstvo.

Ivan Trojnar

Gimnastika za najmlađe
Potrebno je savladati pravilno držanje
Još malo do prve špage

Ostavi komentar