Gimnazija J. Slavenski Čakovec zbog korone prešla na online nastavu!

gimnazija

Zbog ulaska korone u Gimnaziju J. Slavenski Čakovec nastava se od danas odvija online. Evo što su napisali na stranicama društvenih mreža:

– Drage gimnazijalke i gimnazijalci, poštovani roditelji i skrbnici naših učenika, prema preporuci nadležnih službi, vezano uz trenutačnu epidemiološku situaciju u našoj školi, od utorka, 13. listopada 2020. u potpunosti prelazimo na C model nastave (nastava na daljinu) u trajanju od najmanje dva tjedna. Učenici će pratiti nastavu preko platforme Teams prema važećem rasporedu sati u stvarnom vremenu (1. i 3. razredi prijepodne, 2. i 4. razredi poslijepodne).

Molimo vas da u sljedećem razdoblju izbjegavate javna okupljanja, velika druženja i slične događaje te da u svim zatvorenim prostorima nosite zaštitne maske. Isto tako molimo roditelje da tijekom boravka u kući (za vrijeme održavanja nastave na daljinu) prate zdravstveno stanje svoje djece te svaku pojavu povišene temperature iznad 37,2 i više i/ili nekih drugih simptoma jave telefonom izabranom liječniku koji će izdati uputnicu za testiranje.

Preporuka je da svi učenici kod kuće budu zasebno u svojim sobama, da imaju što manje kontakata sa svojim ukućanima, a pogotovo da nisu u kontaktu s osobama starije životne dobi te onima koji pripadaju rizičnim skupinama te da izbjegavaju bilo kakva druženja, javna okupljanja ili slično.

Prioritet su nam i dalje briga za vlastito zdravlje i zdravlje naših bližnjih uz odgovorno ponašanje i pridržavanje svih mjera. Neka nam ovo bude mali odmak za novi uzlet i neka nas naša ljubičastica ne čeka dugo prazna! Sretno svima!

Ostavi komentar