FOTO: Ekipa košarkaša U13 Međimurja odnijela pobjedu na međunarodnom turniru u Ludbregu

kk međimurje U13
Ekipa košarkaša U13 Međimurja igra odličnu sezonu

Ekipa U13 Košarkaškog kluba Međimurje slavila je pobjedu na turniru koji je u subotu i nedjelju odigran u Ludbregu pod nazivom: Grafičar Christmas Kid Cup 2018. Na međunarodnom turniru nastupile su četiri ekipe iz Varaždinske i Međimurske županije, te jedna slovenska ŠK Sani Bečirović iz Maribora.

kk međimurje U13
Najbolje tri ekipe turnira u Ludbregu

Mali košarkaši Međimurja rođeni 2006. godine i mlađi na turniru koji se igrao u sustavu: “svaki sa svakim” odnijeli su sve četiri pobjede i uvjerljivo osvojili naslov pobjednika. Redom su savladali: Sjever American Dollar iz Varaždina 44:33, Čakovec 49:25, Grafičar 49:37 i Sani Bečirović 47:39. Drugo mjesto osvojila je ekipa domaćina Grafičara, a treće gosti iz Slovenije Sani Bečirović. Četvrto mjesto pripalo je još jednom međimurskom predstavniku Čakovcu, dok je posljednji peti bio Sjever American Dollar.

Za pobjedničku ekipu Međimurja igrali su: Franjo Kranjčec, Lovro Novak, Lovro Beuk, Ivano Rodek, Franko Zaspan, Niko Šarić, Ivano Vaser, Fabijano Zember, Tomo Balent, Matej Horvat i Arijan Brković. Trener: Stjepan Novak.

kk međimurje U13
Ekipa U13 Međimurja dobila je medalje za osvojeno 1. mjesto

Košarkaški Međimurja prije ovog turnira nastupili su na još dva, ali sa ekipom igrača rođenih 2005. i mlađi. Tako su na velikom turnir KK Dubrava Zagreb igrali kvalifikacije za glavni turnir i izgubili od pojačane s nekoliko igrača drugih klubova Olimpije iz Ljubljane, a savladali Larus Zagreb, a prije toga igrali su i turnir u Mariboru.

kk međimurje
Kapetan ekipe U13 Lovro Novak s pobjedničkom peharom kojeg je primio od organizatora turnira predstavnika KK Grafičar Ludbreg

Sve to bio je samo uvod u veliki turnir koji organizira KK Međimurje u Čakovcu predstojeći vikend 5. i 6. siječnja koji se igra pod imenom Nova 2019. Turnir je međunarodnog karaktera, a u dva godišta: 2004. i mlađi i 2006. i mlađi nastupaju klubovi iz četiri države: Mađarske, Slovenije, Austrije i Hrvatske. Igra se u dvije dvorane: I. OŠ Čakovec (2006. i mlađi) i II. OŠ Čakovec (2004. i mlađi.).

 

 

Ostavi komentar