Forestland u Brezju 29. kolovoza u nešto oskudnijem izdanju!

Iako je glavni festival prebačen na 2021., organizatori Forestlanda odlučni su održati jednodnevni rejv, party, noć pod zvijezdama u šumici. Forestland Summer Special, kao što mu i ime kaže bit će poseban događaj za kraj ljeta, a održat će se 29. kolovoza na već tradicionalnoj lokaciji u Brezju. Ono što je novo, pa i nepoznato je format. Događaji na otvorenom dopušteni su prema pravilniku HZJZ-a prema kojem će se i održati. Broj ulaznica je također limitiran prema važećim propisima.

Za dobru mjuzu, provod i koncept biti će zadužen velik broj DJ-eva, od naših stalnih residenta, prijatelja i artista, do nekih novih imena koja ćete saznati u narednim tjednima.

– Festival je odgođen, no Forestland će se održati. Ovo nam je osma godina i svi zajedno smo zaključili da želimo napraviti uzoran, kvalitetan i zanimljiv događaj u Međimurju. Vjerujemo da možemo napraviti odličnu priču i pokazati zašto Međimurje daje više, složni su iz organizacije festivala. 

Ulaznice za festival možete kupiti isključivo online na www.ticket2go.hr po 30 kuna, dok će, ukoliko ne budu rasprodane, manji broj ulaznica biti dostupan i na ulazu po 50 kuna. Uoči odgođenog festivala u suradnji sa socijalnom zadrugom Humana Nova, Forestland je osmislio i predstavio i novu liniju majica i maskica, a njih ekskluzivno možete kupiti već od vikenda na web shopu Humane Nove, kao i na ulazu na Forestland Summer Special.

Ostavi komentar