Flikovke iz Šenkovca ponovno zasjale na Europskom prvenstvu u akrobatici i plesu

Flikovke iz Šenkovca ponovno su zasjale na Europskom prvenstvu u akrobatici i plesu koje se održalo od 22. do 25. rujna u Novalji.

Među 4600 natjecatelja iz 27 zemalja i 100 klubova sudjelovale su i naše vježbačice plesno gimnastičkog kluba Flik Šenkovec te ponosno nosile hrvatske boje i osvojile su vrhunske rezultate.

 Tako je koreografija Dreams u disciplini acro dance produkcija u juniorskoj kategoriji osvojila 1. mjesto i naslov europskih prvakinja.

 Koreografija Join the forces u plesnoj disciplini open produkcija u juniorskoj kategoriji također je osvojila 1. mjesto, a koreografija Aliens u disciplini show dance uz velike ovacije brojne publike osvojila osim 1. mjesta u toj disciplini i nominaciju za Galu, gdje je osvojila 3. mjesto među TOP 30 koreografija prvenstva.

 U vrlo jakoj acro dance konkurenciji gdje su dominirale predstavnice Mađarske i Cipra naše djevojke Saša Matić i Eva Varga u duetu bile su brončane. Solistica Marta Novak izborila je finale i bila je 5. u juniorskoj kategoriji, a Saša Matić 6. u kategoriji youth.

 Trostruko zlatne ” flikovke” su Marta Novak, Leni Novak, Eva Novak, Leona Kajmović, Mia Goričanec, Mia Legin, Saša Matić, Eva Varga, Anela Golubović, Idora Gogić, Jana Magdalenić, Vida Mlinarić, Lora Lesjak, Katja Kovačić, Kimi Taradi i Paula Tošić.

 – Upornost, zalaganje i sportska disciplina uvijek se isplati kaže ponosna na sve cure trenerica Tatjana Stojiljković i zahvaljuje brojnim donatorima i roditeljima na pomoći i podršci u ostvarenju sportskih uspjeha mladih naraštaja.

 Pobjedničke koreografije Flika možete uskoro pratiti preko malih ekrana na Nova TV u emisiji SuperTalent Hrvatska.

Ostavi komentar