Filip Ude slavio pobjedu u 2. kolu Cro Gym lige

Filip Ude cro-gym liga 3
Foto: HGS, Renato Branđolica

Naš Filip Ude slavio je pobjedu u 2. kolu, novom gimnastičkom natjecanju pokrenutom ove godine, CRO – GYM ligi koje je u subotu održano u Sportsko gimnastičkom centru ATON u Nedelišću.

34-godišnji Čakovčanin je slavio na konju s hvataljkama i s ocjenom 15.000 iza sebe ostavio konkurenciju među kojima su bili Tin Srbić i Robert Seligman.

– Jako sam zadovoljan izvedbom, ovo je bio moj najbolji nastup cijele godine. Dobro sam se osjećao i odradio sam vježbu maksimalno koliko je bilo moguće u ovom trenutku. Još ima života u mojim mišićima, još ima života u meni, komentirao je Ude svoju minijaturu na konju s hvataljkama.

Osvrnuo se i na one koji su ga otpisivali jer je već zašao u poznije gimnastičke godine. „Neka dođu mlađi, borit ćemo se skupa na istoj spravi, u istim uvjetima pa nek bolji pobijedi“ izjavio je dodavši kako ti mlađi ipak moraju još trenirati.

Govoreći o padu pri kraju vježbe, pri saskoku na 1. kolu CRO – GYM lige u Osijeku prije tjedan dana kazao je kako je bio i tada spreman, ali očito mu je falila ta nijansa mirnoće.  Rekao je kako mu ovaj rezultat daje odličan motiv za nadolazeće izazove.

Sljedeće, ujedno i posljednje kolo jedinstvenog hrvatskog gimnastičkog natjecanja na rasporedu je 17. listopad u Sportskom centru Lučko u Zagrebu.

Međimursku srebrni olimpijac poručuje da će do tada još napornije trenirati i dokazati da je u dobroj formi.

Nakon dva kola CRO – GYM lige Ude je vodeći na konju s hvataljkama s 45 bodova dok su iza njega dva člana zagrebačkog Sokola. 45 bodova ima i drugoplasirani Jakov Vlahek, a 40 Tin Srbić.

Dodajmo kako je natjecanje u ATON-u održano uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. (tj)

Ostavi komentar