Uživajte u posljednjem danu Festivala Pušipela u Štrigovi

U Međimurju danas možete posjetiti središnji događaj Urbanova, Festival Pušipela, koji se održava od 13. do 15. svibnja u Štrigovi, a u Murskom Središću možete se priključiti obilježavanju Međunarodnog dana obitelji. Osim toga, možete posjetiti Marinu Prelog te Dane otvorenih vrata sportova na vodi.

Festival obilježava Pušipel, autohtona međimurska vinska sorta i zaštićeni brend. Na Festivalu svoja vina izlažu najbolji međimurski vinari iz Udruge vinogradara i vinara Hortus Croatiae. Na jednom mjestu možete kušati vina iz više od 30 vinarija.

Grad Mursko Središće u suradnji s Udrugom udomitelja djece Međimurja poziva vas na obilježavanje Međunarodnog dana obitelji. U 16 sati na šetnici uz Muru možete pogledati izložbu ručnih radova udomljene djece, te se podružiti uz kolače. Za 18 sati u Centru za kulturu Rudar predviđen je koncert udomljene djece i Zagrebačkih solista.

Za danas je najavljeno odlično vrijeme, pa iskoristite dan i posjetite Marinu Prelog te Dane otvorenih vrata sportova na vodi. Od 13 do 17 sati besplatno možete veslati u kajaku i kanuu, isprobati veslati na dasci za surfanje ili pak jedriti.

Ostavi komentar