ČAKOVEČKI NADVOŽNJAK ponovno se zatvara krajem ožujka!

Čakovečki nadvožnjak
Čakovečki nadvožnjak

Na čakovečkom nadvožnjaku, čija sanacija već traje skoro godinu dana, radovi se trenutno ne odvijaju. Upitali smo Grad Čakovec u kojoj su fazi stali radovi, te kada kreće četvrta faza u kojoj će se paralelno raditi i novi kružni tok na raskrižju Vukovarske i Ulice Vladimira Nazora. 

– U tijeku je izvođenje treće faze radova, a trenutno se saniraju naglavne grede nadvožnjaka kako bi se mogli zamijeniti dotrajali ležajevi. Krajem prošle godine nadvožnjak je djelomično otvoren za promet kako bi se smanjile prometne gužve. Trenutno na samom kolniku nema radova, no oni će se nastaviti s početkom građevinske sezone. Na saniranom dijelu kolnika postavit će se hidroizolacija i asfaltni slojevi, poručili su iz Grada. 

Privremena regulacija trajat će do druge polovice ožujka, dodali su. Naime, očekujemo da će onda započeti 4. faza radova koja zahtjeva ponovno zatvaranje nadvožnjaka za promet. Promet bi prema planu bio zatvoren oko 8 tjedana, a paralelno s 4. fazom koja se odnosi na sanaciju pristupnih rampi, odnosno dijelova objekta koje se nalaze na zemlji, gradio bi se i kružni  tok. (Foto: Zlatko Vrzan) 

Cijeli tekst pročitajte u aktualnom tiskanom izdanju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od petka 21. veljače!

Ostavi komentar