Čakovec dobio Polikliniku Zdravlje s najsuvremenijim uslugama kao što je liječenje matičnim stanicama

Ivana Rajter, medicinska sestra bit će prvi kontakt s pacijentima

Vrlo skoro, 9. kolovoza u Čakovcu se otvara Poliklinika Zdravlje koja će Međimurcima, ali i svima u okruženju ponuditi zdravstvene usluge kakve se do sada nisu mogli dobiti nigdje u blizini.

U Poliklinici Zdravlje će zdravstvene usluge pružati osam vrhunskih liječnika specijalista dokazanih i renomiranih u struci. Radit će isključivo po dogovoru s pacijentom u rezerviranom terminu. Klinika je privatna, bez ugovora s HZZO-om i namijenjena je onima koji traže vrhunske medicinske usluge u vrijeme kada to njima odgovara, i usklađene s liječnikom koji će se u tom vremenu posvetiti samo njihovu zdravstvenu problemu.

Poliklinika Zdravlje pružat će usluge kardiologa, preglede kirurga i kirurške zahvate, ortopeda, anesteziologa s uslugama akupunkture kod raznih bolnih sindroma, primjerice za pripremu trudnica za porod, kod pripreme za umjetnu oplodnju i drugih bolesti koje se mogu liječiti u sklopu akupunkture. Bolne zglobove, mišiće i tetive liječit će i matičnim stanicama.

Kako gdje i od kada možete potražiti vrhunske zdravstvene usluge u novoj Poliklinici Zdravlje pročitajte u novom broju Međimurskih novina koje su u prodaji od petka, 30. kolovoza.

 

Ostavi komentar