Budite oprezni pri kupnji drva da ne biste bili nasamareni

Kalendarski je tek sredina ljeta, no Međimurci se već uvelike pripremaju za najhladniji dio godine i sezonu grijanja. Jer nitko od nas se ničega ne boji više od hladnog doma naročito kad vani zavija sjeverac noseći krupne pahulje snijega. Osim toga, u zimskim mjesecima obitelj se i najviše drži kućnog ognjišta, tada se obilježavaju i najljepši blagdani u godini koji su još ljepši uz pucketanje vatre u kaminu ili bilo kakvoj drugoj pećki.

Naime, kako je već poznato, zbog visoke cijene plina iz godine u godinu sve više ljudi prelazi na alternativni način grijanja, a među takvim energentima, najpopularnija su drva. Istina, i drva bilježe rast cijene, no još uvijek su puno povoljnija za većinu Međimuraca, pogotovo onih koji žive u obiteljskim kućama. Osim toga, slažu se mnogi, radijator nikad ne može tako zagrijati dom kako to mogu dobra suha drva a da se o ugođaju prave vatre i ne govori.

Vrijeme za kupnju onih pravih drva koja će nam garantirati ugodnu toplinu polako istječe i krajnji je rok za njihovu kupnju.

Na što pri tome morate posebno pripaziti pročitajte u tiskanom izdanju Međimurskih novina koje od sutra, petak 8. kolovoza, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

Ostavi komentar