Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 12

maska koronavirus
Ilustracija, Foto: Pixabay

Iz Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije javljaju kako su u protekla 24 sata evidentirana 2 nova slučaja zaraze koronavirusom u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavila se 1 osoba

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 77 uzoraka, od čega su evidentirana 2 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 2,59% pozitivnih od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavila se 1 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 12. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 63 627 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

Cijepiti se i dalje može bez prethodne najave

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 7 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitaliziran je 1 pacijent, otpušten je 1 pacijent, nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.

Svi oni koji se žele cijepiti mogu to učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec.

Ostavi komentar