Branimir Grabar, Andrej Kovačić i Robert Novak vadili smeće iz Savudrijske vale

Branimir Grabar, Andrej Kovačić i Robert Novak JVP ronioci u Piranu
Branimir Grabar, Andrej Kovačić i Robert Novak JVP ronioci u Piranu

U čišćenju smeće iz Savudrijske vale i podmorja Pirana već su tradicionalno sudjelovali čakovečki ronioci JVP-a Čakovec. Od devet članova tima na eko patroli bili su vatrogasci ronioci JVP Čakovec Branimir Grabar, Andrej Kovačić i Robert Novak. 

Više od 200 ronilaca iz Hrvatske i Slovenije zajedno su šesti puta po redu u sklopu međunarodne dječje eko patrole čistili podmorje Savudrijske vale.

Ovogodišnja eko patrola sigurno će u lijepom sjećanju ostati djeci s potresom pogođene Banovine. Oni su u tri dana pod vodstvom instruktora ronjenja najprije savladali osnove ronjenja, a onda posljednjeg dana pomogli u čišćenju podmorja. Svojim doprinosom, čistili su podmorje u kampu Veli Jože. U čišćenju su već tradicionalno sudjelovali čakovečki ronioci JVP-a Čakovec. Od devet članova tima na eko patroli bili su vatrogasci ronioci JVP Čakovec Grabar Branimir, Kovačić Andrej i Novak Robert.

Eko patrola održala se u organizaciji Agencije Promocija ronjenja, Zagrebačkog holdinga te njegove podružnice Vladimir Nazor, Ronilačkog kluba HRVI Nemo-Adriatic, PGD Piran i Jamarske zveze Slovenije.

Ostavi komentar