Branimir Bunjac odselio u Irsku: Uz posao, radi još dva honorarno

Nakon što smo pred više od pola godine osobno pitali sad već bivšeg saborskog zastupnika Branimira Bunjca je li odselio u Irsku, danas je objavio video u kojem je to potvrdio. U snimci je rekao kako već šest mjeseci živi u Irskoj.

– Natjerala me životna situacija da se malo premjestim. Poprilično sam se naviknuo, imam problema s klimom, ali sad je već sedam dana predivno vrijeme, mislim da je čak i ljepše nego u Hrvatskoj. Posla ima koliko hoćete, čak i u ovo vrijeme korone, ja sam imao jedno sedam ponuda između kojih sam morao odabrati. I danas dobivam po dvije tri ponude dnevno, ali mislim da me trenutno ne zanimaju prevelike promjene.

Odabrao sam posao gdje sam stalno zaposlen, imam sva moguća prava, uključujući mirovinsko, godišnji odmor. Radim još nekakva dva honorarna posla da nešto dodatno zaradim, da upoznam ljude i naučim jezik. Radni ambijent je nešto apsolutno neusporedivo s Hrvatskom.

Bunjac kako je rekao u videu zadovoljan je plaćom, razmišlja ostati još dvije godine, a po potrebi i više. Što je rekao u ostatku videa pogledajte u nastavku:

Pozdrav iz Irske, 6. mjesec.

Objavljuje Branimir Bunjac u Utorak, 11. kolovoza 2020.

Ostavi komentar