BOJAN JAMBROŠIĆ u borbi za Eurosong pjesmom “Više od riječi”

Bojan Jambrošić, foto: Zlatko Vrzan
Bojan Jambrošić, foto: Zlatko Vrzan

Poznati čakovečki pjevač Bojan Jambrošić proslavio je desetljeće glazbene karijere. Ove se godine ponovno prijavio na Doru 2020. godine koja će se održati u Opatiji 29. veljače. Bojan se natječe pjesmom Više od riječi, tako da ćemo ga ponovno gledati u utrci za predstavnika Hrvatske na Eurosongu u nizozemskom Rotterdamu, s tim što za razliku od prošle godine ovaj put će pjevati sam. 

– Na Dori 2020. godine koja će se održati u Opatiji 29. veljače predstavit ćeš se pjesmom “Više od riječi”? Hoće li pjesma izboriti plasman za Eurosong? 

– Antonija Šola mi je ponudila pjesmu Više od riječi, ta joj pjesma osobno puno znači. Čim me nazvala pristao sam čak i prije nego sam čuo pjesmu jer obožavam Antonijin rad. Upravo je ona sama napisala tekst i glazbu. Pjesma je aranžmanski jako jednostavna, najviše tekst. Posebno mi je drago što ponovno idem na Doru pjesmom koja je na hrvatskom jeziku, po meni je to jako važno. Zagovaram da se pjeva na materinjem jeziku, više se osjeti emocija. Danas se više ide na scenski nastup i produkciju, manje na sam tekst pjesme. Zato mi je važno da je pjesma na našem jeziku.

Cijeli intervju pročitajte u novom broju Međimurskih novina od petka 28. veljače.

Ostavi komentar