Automobilist Vedran Delimar ostvario impresivne rezultate u Dugom Selu!

U Dugom Selu održana je Utrka ocjensko spretnosnih vožnji. 34 vozačica i vozača iz Hrvatske te 5 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, natjecali su se u konkurenciji Otvorenog Prvenstva Zagreba.

Natjecanje se sastojalo od pet posebnih ispita spretnosti koji su se odvijali na parkiralištu Sportske dvorane u Dugom Selu. Pobjednik je onaj koji sva pet ispita odvozi u što kraćem vremenu i sa što manje porušenih čunjeva te ostalih kazni.

Na tom natjecanju nastupio je i naš automobilist Vedran Delimar, sa svojim VW POLO-m, te opet ostvario impresivne rezultate. Prva utrka Sezone 2019, Pobjeda u Klasi 2, vozila od 3500mm do 4000 mm te 6. mjesto u ukupnom Poretku natjecanja. Za AutoKlub Dubravu osvojili su 3. mjesto u konkurenciji Klubova. Sljedeća utrka OSV-a vozi se za 2 tjedna u Zagrebu, na legendarnoj Kockici.

– Bila je to još jedna u nizu odličnih utrka. Prvu i drugu vožnju vozio sam stvarno odlično, čak 4. mjesto u ukupnom poretku, te 1. u klasi 2. 3. i 4. vožnju sam malo kiksao i porušio po dva čunja, to mi je velikih 12 sekundi kazne, pa me bazilo skoro i na 3. mjesto klase, ali zadnji, odlučujući 5. ispit spretnosti, odvozio sam stvarno fantastično, te uvjerljivo uzeo pobjedu u klasi, poručio je Vedran Delimar.

 

Ostavi komentar