ANKETA 12 osoba u Hrvatskoj zaraženo koronavirusom: Međimurci su hrabri!

Iz Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu, potvrđena je još jedna oboljela osoba koja je zaražena novim koronavirusom. To znači da je u ovom trenutku u Republici Hrvatskoj zaraženo 12 osoba koronavirusom. Četiri u susjednom Varaždinu. Pitali smo naše građane boje li se koronavirusa. Evo što su odgovorili.

Branko Mihalović, Čakovec – Ne bojim se. Pa jesam se informirao, to je zapravo malo jača gripa. Za mene nema straha. Da se i proširi virus i dalje bih hodao i normalno živio. Nemam masku, to je samo marketinški trik. Od nečega se treba ići u grabu.

Josip Holetić, Čakovec – Pa ne bojim se kad ga nema blizu, ne vidim ga. Pa dosta slušam radio, pa mogu reći da sam naučio da je to vrsta gripe, s većim brojem smrtnih slučajeva. Da imam simptome bi se javio u bolnicu. Nadam se da bude otišlo s proljećem.

Branka Petrina, Podbrest – Pa ne baš. Čujemo dosta toga na televiziji. To je jedna vrsta gripe, tako da tko ima slabiji imunitet oni su u opasnosti. Ja ne radim ništa po pitanju prevencije, ali nisam niti nešto osjetljiva. Recimo, nikad nisam ni imala gripu.

Zvonimir Glavina, Zasadbreg – Ne bojim se. Cijeli dan slušamo o korona virusu. Inače ne hodam doktoru, nisam bolestan, tako da se ne bojim zaraze. Da imam simptome bio bih doma. Tako sam već puno toga preživio.

Biserka Novak, Čakovec – Pa ne bojim se. Navodno je to nešto jače od gripe koje se također ne bojim. S obzirom na godine svašta je bilo, ali nisam trenutno bolesna. Da imam simptome sigurno bih se javila u bolnicu. To je navodno kemijskim putem nastalo, tako bi svašta moglo biti.

Foto: Zlatko Vrzan

Ostavi komentar