ALPRO ŠARDI d.o.o. iz SELNICE: Prozori i vrata za graditeljstvo sutrašnjice

U svojih četvrt stoljeća postojanja, poduzeće Alpro Šardi je od male radionice u garaži obiteljske kuće izraslo u jednog od najvećih proizvođača PVC i alu stolarije u Hrvatskoj i najvećeg hrvatskog partnera globalno renomirane njemačke tvrtke Kömmerling, sa zavidnim brojem izvedenih objekata širom zemlje, ali i u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj… Ukratko, priča o uspjehu koja još uvijek traje.

Na primjeru Alpro Šardi prozora i vrata može se na najbolji način vidjeti suvremeni pristup dizajniranju prozorskih sustava. Svojevrsni modularni princip omogućuje gotovo neograničeno širenje palete varijanti unutar sustava, a svim izvedbama svojstvena je neusporediva energetska učinkovitost, otpornost na vremenske i mehaničke utjecaje, elegantan dizajn s velikim izborom boja i tekstura te dugovječnost uz krajnje jednostavno održavanje. Alpro Šardi sustavi su savršeno kompatibilni: prozori, balkonska i ulazna vrata s integriranim najsuvremenijim protuprovalnim rješenjima te klizne stijene PremiDoor nenadmašne funkcionalnosti kao primjer suvremenih trendova u arhitekturi s naglaskom na velike ostakljene površine i vrhunsku energetsku učinkovitost.

Alpro Šardi sustavi profila 76 i 88 s aluminijskom oblogom jedinstven su spoj elegancije aluminija s optimalnim izolacijskim vrijednostima PVC-a. Od osnovne AluClip izvedbe, preko profiliranih AluClip Pro obloga koje preuzimaju značajan dio statičke funkcije, dodatnom razinom ostakljenja u AddOn izvedbi, do AluClip Zero dizajna s vlastitim podvarijantama, plijene vanjskom elegancijom i toplinom materijala u interijeru.

Izbor pravog proizvođača i izvođača radova podjednako je važan kao i komponente koje se ugrađuju. Tvrtka Alpro Šardi osnovana je među prvima u Hrvatskoj u ovoj domeni poslovanja i pouzdan je partner u svim fazama – od planiranja i osmišljavanja proizvoda, do proizvodnje, ugradnje i sveobuhvatne podrške tijekom korištenja. Iskustvo, znanje i predanost, rad na najsuvremenijim strojevima uz informatičku podršku svim fazama pripreme i proizvodnje, stalno usavršavanje i praćenje najnovijih tehnoloških dostignuća, te dugogodišnja suradnja s vodećim europskim proizvođačima garancija su prave protuvrijednosti za uloženi novac. Činjenica da Alpro Šardi velik dio svoje produkcije plasira na zahtjevno EU tržište jamči vrhunsku izradu i montažu po najnovijim EU standardima.

Svi PVC profili koje Alpro Šardi koristi pri izradi svojih prozora i vrata proizvedeni su jedinstvenom i zaštićenom greenline tehnologijom koja zadovoljava najviše europske ekološke zahtjeve i svrstava kupce Alpro Šardi proizvoda u europsku ekološku elitu.

Info box:

Alpro Šardi d.o.o.

Gospodarska ulica 1, 40 314 Selnica

Tel.+385 40 861 511

Fax: +385 40 861 107

E-mail: [email protected]

www.alpro-sardi.hr

 

Ostavi komentar